duminică, 28 februarie 2010

Visele... Un univers fara margini

Astazi seara as vrea sa va spun cate ceva despre vise...

Toti visam, mintea noastra genereaza niste scenarii menite sa ne faca somnul usor sau mai putin usor.
De mici copii visam la cate ceva, indiferent daca visam cu ochii deschisi sau inchisi, visam la o jucarie sau la o fata( in cazul baietilor).
Aceste vise ne ajuta sa ne imbogatim imaginatia , astfel urmam cursul natural al vietii.
Visele ne indulcesc viata si totodata ne ajuta sa ne formam caracterul.
Ajungem adulti , dar totusi ne pastram visele putin mai in adancul nostru, visam la o familie sau la cineva care sa ne iubeasca asa cum suntem noi, visam sa avem casuta noastra unde sa putem sta linistiti intr-un moment de relaxare , etc.
Dar oare de ce am ales eu tocmai acest motiv , acest subiect?
Ce legatura are visul cu esenta acestui blog?

Am sa va lamuresc... Visele au facut posibil acest blog, visele au facut posibile proiectele aparute aici.
Acesti oameni , atat sotii Hochia cat si domnul profesor Vraja au visat la indeplinirea unui scop: sa vada pe fetele noastre , a tinerilor liceeni un zambet.
Au visat ca noi vom putea sa participam la diferitele activitati organizate de ei.Au visat la o lume mai buna , un zambet in plus si un adolescent mai fericit, pli de amintiri placute , lasate in urma in mintile noastre pline .
Visele lor au devenit realitate prin munca , sudoare si sarguinta... visele noastre au devenit realitate cu ajutorul lor, visele noastre au depasit orice bariera a imaginatiei prin intermediul lor.

Va multumesc acum si va voi multumii tot timpul pentru visele dumneavoastra si pentru faptul ca a-ti reusit sa ne ajutati sa visam , dar si sa ne vedem implinite visele.
Va multumim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu