joi, 18 februarie 2010

Recunostiinta.... din umbra


In ziua de astazi adevaratele valori sunt ascunse sub semnul puterii si al prostiei. Prostia a luat locul valorilor morale si culturale ale societatii in care traim. Pentru un ban sunt discriminati oamenii, iar cine stie sa se bage pe sub piele are totul.
Inainte cine lucra avea , acum , in ziua de astazi nu merita sa fii destept , trebuie sa fii smecher pentru a avea totul.

Dar sa lasam asta la o parte si sa imi permiteti sa va relatez niste actiuni ale unui om cu o valoare morala foarte mare si spun cu mandrie ca am putut sa il ajut in proportie de 1% sa isi duca mai departe lupta cu nepasarea.
La un liceu ,, fantoma" daca e sa ii spun asa ,deoarece nimeni in afara orasului nu a auzit de el , preda un profesor de matematica, aparent obisnuit.
Dar sub chipul acelui ,, obisnuit" profesor de matematica( stiti voi cum sunt profesorii , rigizi si ,, tari pe pozitie") se regaseste un om cu un zambet minunat , un om pregatit sa te indrume tot timpul , un om capabil sa iti arate ce e bine si ce nu.

O multime de proiecte au fost realizate sub indrumarea profesorului Vraja Lokos Ioan Danut , cu implicarea tinerilor din liceul ,, fantoma" , proiecte benefice construirii caracterului tinerilor.
De la proiecte de non-violenta , proiecte antidrog , proiecte privind sarbatorile religioase ( impreuna cu catedrele de limba straina) , realizarea unor filme impreuna cu elevii si participarea la concursuri nationale si internationale printre care amintim concursul national ,, Nu violenta ne face mai puternici" de la Targul Mures, proiecte internationale cu privire la angajarea romanilor in tari straine si abandonul familial si multe altele.

De aceea m-am gandit ca toate meritele lui merita sa fie publicate, acum incep doar cu punerea lor in revista si voi continua cu prezentarea detaliata a fiecarui proiect.
Felicitari domnule profesor pentru munca depusa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu